"Læring er når du plutselig forstår noe du har forstått hele livet, på en ny måte"

- Doris Lessing

Nye kurs 2020

.

Kurspakke 1

Kosthold i vekstfasen
  • Et kurs der du kan se, smake og lære mer om hva som skal til for et optimalt kosthold for barn og unge.
  • - Hvilke næringsstoffer blir det ofte for lite av?
  • - Hvordan gjøre måltidene mer næringsrik på en enkel, billig og smakfull måte?
  • - Hvordan få sunn mat til å smake godt ?
  • - Hvordan lage hverdagsmat som passer for alle?
  • Målgruppe: helsepersonell (helsesøstre), pedagoger (mat- og helselærere /barnehagepersonell) og kantineansatte.
  • Tema: kostholdets betydning for vekst, overskudd og optimalt læringsutbytte hos barn og unge. Inkluderer psykisk helse, allergi og intoleranser.
  • Kurset kan tilbys som halv- og helsdagskurs, eller som enklere kurs/foredrag for foreldregrupper

Kurspakke 2

Allergimat for alle
  • Et kurs for inspirasjon og matglede- med demonstrasjon, smaksprøver og teori.
  • Et kosthold uten allergener skal smake like godt og være like enkelt å lage som annen mat.
  • Mat uten:
  • - Laktose, Gluten, Kasein (melkeprotein)
  • - Intro kosthold ved mageplager (irritabel tarm)
  • God mat lages med ekte råvarer og masse kjærlighet
  • Målgruppe: primært for kokker. Passer også for mat- og helselærere, helsepersonell og andre med interesse for allergitilpasset mat.
  • Kurset gjennomføres som halv- eller heldagskurs

Kurspakke 3

Mat og psykisk helse
  • Et kurs med smaksprøver, demonstrasjon, teori og dialog.
  • - Hvordan kan kostholdet påvirket humøret?
  • - Hvilke næringsstoffer trenger vi for god (mental) helse?
  • - Tarmen og hode – et viktig samspill
  • - Når maten gjør vondt…
  • Målgruppe: alle
  • Tema: kosthold for gladere kropp og hode
  • Kurset gjennomføres som halvdagskurs, men kan også holdes som foredrag


Kursholdere:
Siw Bugge Gjerdevik, adjunkt, mat- og helselærer, kokk. Matelsker med lang erfaring i kokkefaget.
& Ragnhild Lekven Fimreite, klinisk ernæringsfysiolog og lektor. Allsidig erfaring med overvekt/livsstilssykdommer fra sykehus, kurs/foredrag, mage-tarm problematikk (IBS). Genuint opptatt av mat.

Ta kontakt for tilbud og uforpliktende prat om aktuell kurspakke.

Kurs og Foredrag

 

Er du på jakt etter noen som kan snakke om mat og ernæring på en positiv og direkte måte, men samtidig er faglig forankret i sine innspill ?

Som klinisk ernæringsfysiolog, foredragsholder og autorisert helsepersonell kan jeg tilby skreddersydde små og større foredrag, kurs og seminarer.

Er du på jakt etter noen som kan sette matens betydning på kartet på en trygg og positiv, men likevel faglig forankret måte? Du kommer langt med en time eller to. Andre ganger ønsker du kanskje et mer helhetlig kurs?

 

Her er noe av temaene som for tiden er mest aktuell: 

- på jakt etter mer energi og overskudd hos deg selv og dine medarbeidere?

- riktig mat for barn som trener

- matens betydning for HMS

- riktig mat gir gladere unger

- sunnere og enklere hverdagsmat?

- mat og helse (diabetes/overvekt/hjertesunn)

- gladere medarbeidere med riktig mat?

- sunnere valg i kantinen?

- inspirasjon til kokker?

- faglig påfyll om kost og ernæring?

 

Vår kliniske ernæringsfysiolog tilpasser foredraget etter dine ønsker. Ta kontakt for en nærmere prat. 
Kontakt

 

Kliniske Ernæringsfysiologers Forening (KEFF)

Noen av våre oppdragsgivere

Vår kliniske ernæringsfysiolog har blant annet hatt foredrag og undervisning for/i regi av: Statoil, Kavli, Helsedirektoratet, NorEngros, Haukeland Sykehus, Tine, Universitetet i Bergen, LHL, Espira Barnehager, Frisklivssentraler, Sjøforsvaret, Aker Sykehus, GC Rieber, Hordaland Fylkeskommune m.fl.

Kopirett © 2013-2020 Ernæringsfysiolog.no - Foredrag, Kostveiledning og Ernæringsrådgiving

Nettsider: webutvikling.no