Ernæringsrådgiving

 

Er du matprodusent og ønsker å finpusse litt på innholdet i utvalgte produkter? Lurer du på potensialet for å få produkter litt sunnere? Få innspill og hjelp fra en klinisk ernæringsfysiolog. Ta kontakt for en uforpliktende samtale omkring potensiale og mål for produktene deres.  

Bevisste forbrukere bryr seg i større og større grad om hva de velger og hva de putter i seg. Skal produkter være konkurransedyktig etter forbrukernes ønsker og krav, er det ikke lenger godt nok med god smak. Mat skal ikke lengre bare smake godt, den skal helst gjøre godt også - for helsa vår.

Som klinisk ernæringsfysiolog og med erfaring fra matvareindustrien, kan jeg tilby veiledning og rådgiving med tanke på sunne og helsefremmende produkter.

Gjør det enklere å ta sunne og gode valg. Det er helsefremming i praksis.
Snakk med vår ernæringsfysiolog omkring potensiale og mål for produktene deres.   

Kontakt

Kopirett © 2013-2017 Ernæringsfysiolog.no - Foredrag, Kostveiledning og Ernæringsrådgiving

Nettsider: webutvikling.no